O nama

Tvrtka B&O Prelog d.o.o. smještena je na samom sjeveru Hrvatske, u Međimurskoj županiji u gradu Prelogu.

Tvrtka se bavi projektiranjem i proizvodnjom prefabriciranih kupaona, građevinskih elemenata, izradom sklopova i konstrukcija. Koriste se suvremene građevinske tehnologije u skladu s europskim standardima uz višegodišnje iskustvo djelatnika u raznim područjima rada.

Tvrtka B&O Prelog d.o.o. surađuje s njemačkom tvrtkom B&O Gruppe koja posluje na više od 30 lokacija u Njemačkoj, a bavi se održavanjem, sanacijom, montažom te inovativnom gradnjom stambenih objekata.

Modularna gradnja još je uvijek nov način gradnje koji pruža fleksibilnost, brzinu i jednostavnost izgradnje cjelokupnih objekata uz prethodnu izradu njihovih modula. Spram klasičnih načina građenja (opekama i betonskim blokovima), modularna gradnja može se smatrati novijom generacijom građenja objekata.

Prostor gradnje optimalno se iskorištava zahvaljujući prethodno izrađenim planovima pomoću kojih se jedinice jednostavno montiraju te demontiraju sa željenog mjesta. Spajanjem više modularnih jedinica formira se objekt koji može biti namijenjen za stambene zgrade, kuće, vrtiće, urede, bolnice, domove, škole te druge slične ustanove.

Proizvodnja prefabriciranih kupaona odvija se u proizvodnim halama koje ne moraju biti smještene u blizini objekata za koji su namijenjene. Prednosti gradnje objekata modularnim kupaonama jesu niži troškovi proizvodnje zbog manjeg vremena izrade u proizvodnim halama i dodatno skraćeno vrijeme izgradnje višekatnih stambenih zgrada, čak i na manje od 6 mjeseci.

Sama montaža odvija se na građevinskom prostoru gdje se gotove kupaone spajaju na vodovodnu, strujnu te plinsku mrežu.